Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
1:55 pm

Kampanja za Omiški polumaraton 2022. i TZG Omiš osvojili prestižnu nagradu IdejaX

Piše P. I.

Proteklog vikenda u Rovinju održani su Dani komunikacija, poznati festival tržišnih komunikacija, koji je u svom devetom izdanju tijekom tri festivalska dana okupio međunarodnu komunikacijsku zajednicu. 

Osim bogatog programa domaćih i međunarodnih predavača, tijekom sve tri festivalske večeri dodijelila su se priznanja najkvalitetnijim ostvarenjima struke u protekloj godini. Žiri je imao težak izbor pronaći najbolje radove među čak 600 prijavljenih projekata!

Jedina nagrada u kategoriji Turizam, kultura i slobodno vrijeme otišla u Omiš

Nagrada nacionalnog natjecanja u kreativnosti IdejaX, u kategoriji Best on market: Turizam, kultura i slobodno vrijeme, pripala je otkačenoj lanjskoj kampanji ‘50% maraton, 100% alibi’ TZG-a Omiš, iza koje stoji kreativni trojac iz Splita kojeg čine Srđan Šegvić, Duje Tičinović i Duje Kundić. Riječ je o srebrnoj nagradi te jedinoj dodijeljenoj u ovoj kategoriji. 

IdejaX je natjecanje koje nagrađuje najoriginalnije i jedinstvene ideje koje pomiču granice, organiziranog od strane Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA!-e).

Duhoviti video uradci, koje su brojni korisnici društvenih mreža dijelili na svojim profilima, na inovativan i svjež način potaknuli su amatere i profesionalce da se prijave na Omiški polumaraton, a sada i oduševili stručni žiri natjecanja IdejeX. Bravo za TZG Omiš i splitski marketinški trio, a nagrađivane video uratke još jednom možete pogledati u nastavku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)