Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:36 am

Tottenham nakon katastrofe protiv Newcastlea smijenio trenera

Piše A.T.

Tottenham je nakon poraza od 1:6 na gostovanju kod Newcastlea smijenio trenera Cristiana Stellinija. Momčad će do kraja sezone preuzeti Ryan Mason. Oglasio se i vlasnik ‘spursa’ Daniel Levy.

– Utakmica u nedjelju protiv Newcastlea je bila potpuno neprihvatljiva. Bilo je to razočaravajuće vidjeti. Moramo svi preuzeti odgovornost. Uprava, treneri, igrači i na kraju ja. Cristian će napustiti svoju poziciju. Uskočio je u teškom trenutku i hvala mu na profesionalizmu. Želim mu sve najbolje. Ryan Mason će preuzeti ulogu glavnog trenera. Dobro poznaje klub i igrače. Kasnije ćemo više izvijestiti o njegovom stručnom stožeru – izjavio je Levy.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)