Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
11:35 am

U četvrtak i petak zatvara se cesta na Braču

Piše A. A.

Iz Županijske uprave za ceste Split izvijestili su kako se zbog izvođenja radova rekonstrukcije javne ceste u četvrtak, 2. studenog, i petak, 3. studenog, povremeno zatvara za sav promet dio županijske ceste br. 6161 (Supetar-Splitska); poddionica ‘Vela i Mala Lučica’. Obavijest se odnosi na termine od 8 sati do 9.45 te od 10.30 do 14 sati. 

Kao obilazni pravac određuju se državna cesta br. 113, županijska cesta br. 6189 i lokalna cesta br. 67171, odnosno obilazni pravac Supetar-Nerežišća-Škrip-Splitska.

Privremena prometna signalizacija postavit će se na svim gravitirajućim raskrižjima. Po potrebi će se osigurati selektivno propuštanje vozila od općeg značaja (vozila  MUP-a, MORH-a, hitne pomoći, vatrogasaca i sl.).

Sudionici u prometu mole se za strpljenje i pojačani oprez. Pozivaju se ujedno na poštivanje privremene prometne signalizacije kao i da koriste obilazni pravac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)