Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:48 pm

Tomas: Nadamo se sada pozitivnom nizu

Piše B. D.

Osijek je svladao Istru sa 1:0 golom Miereza u 72. minuti. Osijeku je to prva pobjeda nakon 12 prvenstvenih utakmica. Novi trener Stjepan Tomas je slavio u svom debiju na klupi.

– Prije svega bih čestitao dečkima na odličnoj partiji i na osvojena tri boda. Ovo nam je trebalo da se opet uključimo u borbu za treće mjesto. Pokazali su karakter. Možda smo trebali i prije završiti utakmicu. Imali smo i malo sreće, mogli su izjednačiti, ali sve u svemu, zaslužena pobjeda Osijeka danas. Nadamo se sada pozitivnom nizu, igrači su to zaslužili – rekao je Tomas pa potom dodao:

– Prvo poluvrijeme smo igrali protiv vjetra, to nam je poremetilo dosta toga, ali bez obzira na sve to smo imali 3-4 prigode i mogli smo voditi. Drugo poluvrijeme smo opet dobro krenuli, mogli smo povesti iz penala, ali opet nismo uspjeli. Nadam se da ćemo prekinuti i taj crni niz s penalima.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)