Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:32 pm

Sopić: Netko mi to treba objasniti, pošto sam ja telac

Piše D. L.

Trener Gorice Željko Sopić nakon remija s Hajdukom (0:0) je rekao:

– Energetski jako zahtjevna utakmica za nas. Ako se igra engleski tjedan u ligi u kojoj sam igrao, a to je Njemačka. Mi imamo tri dana odmora, a Lokomotiva šest. Netko mi to treba objasniti pošto sam ja telac. Svojim igračima skidam kapu do poda, neupitna je kvaliteta Livaje u svakom potezu – rekao je Sopić, a zatim dodao:

– S druge strane je danas stajao Hajduk. Moramo respektirati protivnika i njegovu kvalitetu. Ne mogu reći da nisam zadovoljan s nulom. Htjeli smo pobijediti, ali i Hajduk je. Zadovoljni smo s bodom jer smo energetski bili prazni. Igrali smo utakmicu nakon tri dana. Nije prvi put. Kada smo igrali zaostalu utakmicu s Varaždinom, igrali smo na Maksimiru nakon dva i pol dana. Ne znam tko to određuje. Možda da treniram Manchester United i imam 47 igrača mogu igrati svaki dan.

– Reći ću kao i na televiziji, slobodno me mogu kazniti. Između utakmica Gorici može biti tri dana, dok recimo, Lokomotiva ima šest dana. No dobro, bila je ovo ravnopravna utakmica, Hajduk je imao posjed, a Livaja je svakim dodirom pokazao neupitnu kvalitetu. Svojim igračima skidam kapu.’

Kako komentirate Fućka? Je li trebao dodati Mitroviću?

– Napravio je tako kako je. Rekao je da ga nije vidio. On se bori i uvijek daje sve od sebe, ali eto to je život.

Je li Gorica danas mogla odigrati još bolje ili ste ušli u utakmicu želeći bod?

– Tako se ulazi u utakmicu? Ja tako nešto ne poznajem. S druge strane je stajao Hajduk, takvu momčad morate respektirati. Ja ne mogu reći da nisam zadovoljan. Naravno da sam želio pobijediti, ali isto tako su i oni. Zadovoljni smo s bodom jer smo igrali nakon tri dana. Jako je bitno da Gorica igra svako tri dana. Gorica igra nedjelja – srijeda, Rijeka nedjelja – četvrtak, a Lokomotiva petak – četvrtak.’

Morate biti zadovoljni igrom u odnosu na prošlu utakmicu s Hajdukom. U međuvremenu ste pobrali dosta bodova i ostvarili ogroman napredak.

– Niste u pravu. U toj utakmici protiv Hajduka smo bili bolji i imali izrazitije prilike. Zadovoljan sam s bodom, ali smo u Splitu odigrali bolju utakmicu. Treba samo raditi, nekad se plodovi rada vide, a nekad ne. Imamo isti broj bodova kao i Šibenik. Nadam se da ćemo na kraju biti bolji i svaki dan treniramo samo zbog toga.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)