Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:34 pm

Perišićev Tottenham izvukao bod protiv Manchester Uniteda

Piše A.T.

U derbi susretu 33. kola engleske Premierlige Tottenham je na svom terenu odigrao 2:2 s Manchester Unitedom.

‘Crveni vragovi’ su poveli u sedmoj minuti golom Jadona Sancha. Manchester United je prednost povećao u 44. minuti preko Marcusa Rashforda. Zanimljivo, tridesetak sekundi prije Rashfordovog pogotka je Ivan Perišić imao na drugoj strani priliku za izjednačenje, ali je njegov udarac obranio David de Gea. Tottenham se vratio u 56. minuti preko Pedra Porra, a izjednačujući pogodak za ‘spurse’ je pogodio Heung Min Son u 79. minuti. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je igrao za Tottenham do 77. minute.

Podjelom bodova Tottenham je preskočio Aston Villu na petom mjestu s 54 boda, dok je Manchester United ostao na četvrtom mjestu sa 60 bodova.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)