Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:26 am

OKO SOKOLOVO: Hajduk je oštećen za kazneni udarac!

Piše N.M.

Oko sokolovo Marijo Strahonja je u emisiji ‘Stadion’ komentirao sporne situacije s utakmice Gorice i Hajduka (0:0) koju je sudio Zdenko Lovrić

U petoj minuti je Suk blokirao Livajin udarac, ali ga je nagazio po stajnoj nozi.

– Radi se o prekršaju jer je lijeva noga čvrsto nagazila stajnu nogu napadača. Gledali smo detaljno tu situaciju. Radi se o previdu same situacije ili je sudac procijenio da se ne radi o jasnoj i očiglednoj pogrešci. Za mene je ovo kazneni udarac.

Potom je konstatirao da je u 17. minuti opravdano poništen kazneni udarac za Hajduk jer je to bila potporna ruka. Čak je dometnuo da mu je teško prihvatljivo što je Lovrić to uopće dosudio kao jedanaesterac.

U 54. minuti je Fućak laktom udario Melnjaka i zaradio žuti karton.

– Po meni je to nedovoljno. Radi se o laktu, vrhu lakta i namjernom trzaju prema licu i može doći do ozljede. Nije jasno i očigledno udaranje, ali ipak se radi o dovoljnom trzaju igrača koji je to napravio namjerno. Za mene je ovo više isključenje.

U 64. minuti je bilo sporno je li Benrahou trebao dobiti drugi žuti karton za start na Tomečaka.

– Apsolutno je trebao dobiti drugi žuti, dogodilo se gaženje u predjelu pete. Definitivno se radi o žutom kartonu, srećom da ga nije pogodio u predjelu buta jer bi se radilo onda o direktnom isključenju – komentirao je Strahonja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)