Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:52 am

Splitska policija: Za vikend ćemo pojačano kontrolirati promet

Piše P. I.

Iz splitske policije najavljuju kako će za vikend pojačano kontrolirati promet. 

‘Cilj je prevencija prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama. Provodit ćemo pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebno vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisne uporabe mobitela, a činjenjem kojih se događaju prometne nesreće s najtežim posljedicama’, pojašnjavaju iz policije.

Aktivnosti će se, dodaju, također usmjeriti i na ponavljače teških prekršaja u prometu tzv. ‘recidivista’. U nedjelju će se, od ponoć do pet sati, na prometnicama na području PU splitsko-dalmatinske provesti akcija ‘Faktori rizika’.

‘Pozivamo sve  sudionike u prometu  na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako bi odgovornim ponašanjem u prometu pazili na vlastiti kao i na život ostalih sudionika u prometu’, zaključuju iz policije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)