Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
11:42 pm

KAŠTEL KAMBELOVAC Krenule prijave za Feštu o’ boba

Piše N.M.

Ove godine nam se na velika vrata vraća Fešta o’ boba. Ovogodišnja Fešta o’ boba održati će se u subotu, 20. svibnja. Mjesto održavanja je kao i svih ovih godina, na brcu u Kaštel Kambelovcu.

Prijave ekipa za sudjelovanje na jednoj od najvećih gastronomskih fešti, ne samo u Kaštelima nego i Dalmaciji, već su započele, a prijaviti se mogu i svi zainteresirani koji se žele okušati u pripremanju nekog od zanimljivih jela od boba ili sa bobom.

Za natjecanje je najvažnija dobra volja i osnovno znanje o pripremanju boba, a na svakoj je ekipi da sama odabere što će spremati. Jela mogu biti svakodnevna, tradicionalna, inovativna, nesvakidašnja, slatka, slana, kisela, ljuta…

Jela se, ovisno o mogućnostima ekipa i posjedovanju odgovarajuće opreme mogu kuhati i pripremati i kod kuće, no za cijelu atmosferu i bolji doživljaj ove gastro fešte ipak je pravi odabir kuhanje na samom Brcu.

Pripremljena jela kušat će posjetitelji fešte, ali i stručni sud koji će proglasiti najbolja jela, a njihovim tvorcima pripast će zanimljive nagrade.

Svi koji se žele okušati u pripremanju jela, svoje mjesto na brcu mogu rezervirati prijavom na broj mobitela 097/606 1163 ili 098/490-323, a na taj način mogu dobiti i sve dodatne informacije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)