Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:57 pm

Croatia Zmijavci šokirala Toplaka

Piše D. L.

U 28. kolu SuperSport Prve nogometne lige, Croatia Zmijavci u gostima je svladala Kustošiju 2:1. 

Oba pogotka za Croatiu postigao je Karlo Igor Majić. Devetka Zmijavaca prvi put je poentirala u 7. minuti, a onda u 68. za potvrdu pobjede. Majić je najbolji strijelac momčadi iz Zmijavaca sa sedam postignutih pogodaka, a ljetos je stigao iz redova trenutno prvoplasiranog Rudeša. 

Kustošija je smanjila gostujuću prednost u 83. minuti preko Mihovila Geljića. Do kraja susreta Kustošija je preuzela inicijativu, ali gosti su se uspješno obranili. 

Croatia Zmijavci tako je upisala važne bodove na gostovanju u Zagrebu te trenutno zauzima šesto mjesto u ukupnom poretku. Momčad trenera Samira Toplaka se nakon ovog, za njih šokantnog poraza, još uvijek nalazi na predzadnjem mjestu tablice koje vodi u doigravanje za Prvu nogometnu ligu. 

U sljedećem kolu Croatia Zmijavci dočekuje Bijelo Brdo, a Kustošija gostuje kod Orijenta. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)