Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:02 pm

OTIUM Rasprodanim koncertom otvoren je novi klub na Bačvicama u Splitu

Piše P. I.

Koncertom Ramba Amadeusa gdje se tražili karta više, klub Otium je otvorio svoja vrata, te su Splićani tako doma otišli puni dojmova. Fantastična organizacija, odličan zvuk te atmosfera koja je nedostajala Splitu – ponovno živi. Split je tako dobio sigurno mjesto za sve one željne dobrog provoda daleko od melosa, mjesto gdje se isprepliće samo najbolje od domaćih i inozemnih snaga, a i sam Rambo Amadeus bio je oduševljen organizacijom, zvukom, pozornicom i nezaboravnom splitskom publikom.

Otium je mjesto za sve one koji traže nešto više od izlaska, bilo da je riječ o kvalitetnoj glazbi, pravom klupskom ili prostoru za koncerte, partije, druga kulturna i zabavna događanja koja će uvelike dati zamah urbanoj kulturi i plesnoj sceni.

Iz organizacije najavljuju samo najbolje od domaćih i stranih izvođača, a već ove subote stiže otac funky detroit techna iz Nizozemske Steve Rachmad koji je na sceni gotovo 40 godina.

Steve Rachmad znan i kao STERAC, svirao je diljem svijeta, najviše u Europi a kultni klubovi kao DC-10 i Space na Ibizi, Fabric u Londonu. Studio 80, Tresor u Berlinu drugi su mu drugi dom.

Steve Rachmad jedan je od začetnika elektronsko-plesne kulture u Nizozemskoj gdje ga smatraju i ocem techna. Njegova kombinacija stringova i melodije isprepletena s ulomcima i soula i funka uistinu ostavlja impresivan doživljaj na partijima, festivalima ali i u produkciji. Njegova izdanja bezvremenski su klasici, a izdavao je za Music Man, Tresor. Cocoon, Sino i brojne druge. Po cijelom svijetu vrtjeli su se njegovi remiksovi, a remiksirao je Basement Jaxx, Derrick Maya, Heiko Lauxa, Chris Liebinga, Armand van Heldena, James Ruskina, M.A.N.D.Y i brojne druge.

Ugođaju će doprinijeti i DJ Miro iz Underground Controla, poznat po svojoj neumornoj energiji kad je u pitanju glazba i organizacija raznih urbanih i plesnih događanja. Ulaznice se mogu kupiti još u pretprodaji putem Entrija.

Iako je najavljeno da u ovog petka svira grupa ST!ilness, zbog bolesti u obitelji jednog člana benda, koncert je odgođen, ali će za pultom nastupiti Luka iz TBF-a koji je također dio i Banana Zvuka, te se organizacija za otvaranje odlučila da je ulaz do 1 sat ujutro – besplatan. 

‘Luka je poznat kao vrsni glazbenik, ali i glazbeni selektor te se veselimo da će ovoj večeri dati svoj autentičan potpis te uveličati drugi tjedan otvaranja Otiuma’, poručuju iz kluba.

Sve obavijesti pratite putem društvenih mreža Otium kluba ili na webu www.clubotium.com.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)