Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:32 pm

ŠAH: Posljednja partija meča za svjetskog prvaka završena remijem

Piše A.T.

U posljednjoj, 14. partiji meča za svjetskog prvaka Ding Liren i Ian Nepomniachtchi su remizirali i meč je završen neodlučeno 7:7.

U posljednjoj klasičnoj partiji meča ‘Nepo’ je brzo izjednačio kao crni u Nimco indijci. Ding je odigrao ambiciozni 12. potez Sg5, koji se nije pokazao kao dobar. ‘Nepo’ je postigao prednost i dugo pokušavao realizirati pješaka više u topovskoj završnici. Ipak, poslije 90 poteza partija je završena remijem.

U nedjelju je na rasporedu razigravanje u rapidu. Igrači će odigrati četiri partije tempom od 25 minuta po igraču uz dodatak od 10 sekundi po svakom odigranom potezu. Ako i nakon te četiri partije rezultat bude izjednačen, pobjednika će odlučiti dvije blitz partije na tempo od pet minuta po igraču uz dodatak od tri sekunde po svakom odigranom potezu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)