Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:53 am

UŽIVO (18.00) Može li Hajduk odgoditi Dinamovo slavlje?

Piše D. F.

Pred Hajdukom je najveći hrvatski derbi. U 32. kolu HNL-a ‘bijeli’ danas na Poljudu dočekuju Dinamo. ‘Modri’ su vodeća momčad lige s 12 bodova više od Hajduka i danas im u Splitu treba bod kako bi i matematički osigurali novi naslov prvaka.  

Hajduk i Dinamo odigrali su tri prvenstvene utakmice u aktualnoj sezoni. U prvoj odigranoj na Maksimiru sredinom kolovoza Dinamo je pobijedio s 4:1, zatim je u listopadu na Poljudu bilo 1:1, a u zadnjem ogledu na Maksimiru u veljači, Dinamo je bio bolji s 4:0.

Ivan Leko za današnji susret ne može računati na Luku Vuškovića, a za očekivati da će u odsustvu mladog dragulja stoperski par činiti Ferro i Chidozie Awaziem. Oporavio se i Lukas Grgić, a zbog žutih kartona Leko nema na raspolaganju Yassinea Benrahoua i Agustina Anella

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Mikanović, Ferro, Awaziem, Melnjak, Fossati, Grgić, Krovinović, Sahiti, Mlakar, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Pataki iz Đakova, a četvrti sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca je Jerko Crnčić iz Vrbovca. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)