Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:25 pm

DRAMA NA TERENU Bivši Perišićev suigrač srušio se usred utakmice

Piše M.K.

Utakmica između AZ Alkmaara i NEC Nijmegena u nizozemskom nogometnom prvenstvu prekinuta je pri vodstvu gostju 2-1 u 90. minuti nakon što se bez kontakta na sredini terena srušio poznati nizozemski nogometaš Bas Dost (34), pišu 24sata.

Bivši igrač Wolfsburga, Heerenveena, Sportinga, Eintracha i Club Bruggea, između ostalih, bivši nizozemski reprezentativac pao je i počeo se tresti, a sudac je tek nakon desetak sekundi pozvao liječnike.

Nastala je panika, mnogima su kroz glavu prolazile scene oko Christiana Eriksena na Euru 2021. u Kopenhagenu. Igrača NEC-a morali su oživljavati, a najvažnija je informacija da je pri svijesti. Potvrdio je to njegov klub.

Brojni klubovi u odgovoru su izrazili poruke podrške Basu Dostu koji je dobio najvažniju utakmicu. Tek će se vidjeti koji su tome uzroci.

Bas Dost je u bogatoj karijeri dijelio svlačionicu i s Ivanom Perišićem, Ivicom Olićem i Srđanom Lakićem u Wolfsburgu, Matejem Mitrovićem u Club Bruggeu i Josipom Mišićem u Sportingu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)