Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal

Sutra akcija čišćenja podmorja u Pučišćima

Piše P. I.

S ciljem poboljšanja uvjeta boravka turista  te potrebi i važnosti očuvanja i unapređenja svih elementa turističke resursne osnove određene destinacije, TZO Pučišća organizira akciju čišćenja podmorja ‘Za čišća Pučišća’ koja će se održati sutra. 

U akciji sudjeluje ronilački klubovi PIK Mornar iz Splita, Big Blue Diving iz Bola kojim će se pridružiti lokalni ronioci iz Pučišća, Milnej i Supetra, DVD Pučišća, OŠ Pučišća, učenici Klesarske škole u Pučišća, volonteri iz Pučišća s brodovima i traktorima.

Crveni Križ Supetar pripremit će ručak u Portu za sve volontere i sudionike.

TZO Pučišća osigurava rukavice, vreće za smeće, majice s logom akcije. Nakon zajedničkog ručka u Portu predviđeno je slikanje te dodjela zahvalnica. Akcija sufinancirana je sredstvima županijske Turističke zajednice.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)