Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:11 pm

Bizaran slučaj šokirao obitelj pokojnika: Došli smo po tijelo oca, a kad smo otvorili lijes…

Piše N.M.

Dva tijela bila su u mrtvačnici Zdravstvenog centra u Vranju prije oko tjedan dana. Dok su najbliži jednoga od pokojnika sređivali papirologiju, iz pogrebnog poduzeća su otišli preuzeti tijelo pokojnika iz Vladičinog Hana.

‘Smatrali smo da prema osobnim podacima, koje u svakoj bolnici upisuju prilikom prijema pacijenta, znaju tko je tko, pa smo mi obavili administrativne procedure, a iz pogrebnog poduzeća su preuzeli tijelo. Kad smo stigli i otvorili kovčeg, tek tada smo shvatili da smo, umjesto mog oca, preuzeli tijelo nekog drugog čovjeka’, kazala je kći preminulog portalu Vesnik017.rs.

Bio je to, kaže, šok za sve. Pored svega što su doživjeli, morali se se vratiti i ispraviti tuđe greške. Glavni uzrok zamjene pokojnika bio je, kaže, to što tijela nisu bila obilježena što je propust zaposlenih.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)