Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:49 pm

Zbog velikog interesa dodatna izvedba ‘Ljubavnih pisama’ u splitskom GKM-u

Piše N.M.

Kazalište Planet Art dolazi u Split u Gradsko kazalište mladih  s kazališnim hitom ‘Ljubavna pisma’ za koji se traži karta više pa je tako, nakon dvije rasprodane izvedbe za petak 20. listopada, dodana dodatna izvedba u subotu 21. listopada u 20 sati za koju se ulaznice mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajni Kazališta.

‘Ljubavna pisma’ su najizvođenija, i po mnogima najljepša, kazališna ljubavna priča na svijetu iz pera Alberta Ramdella Gurneya koja već 50 godina ne silazi sa svjetskih pozornica, a s puno humora i emocija govori o onim najvećim ljubavima u našim životima koje su ostavile trag na nama i pitanje: ‘Postoji li popravni iz ljubavi?’.

U ‘Ljubavnim pismima’ glumi bivši bračni par Slavica Knežević i Marko Torjanac koji potpisuju i dramaturšku obradu i režiju ovog kazališnog klasika. 

‘Ljubavna pisma’ odmah su na premijeri u Zagrebu doživjela ovacije i nepodijeljeno oduševljenje i kritike i publike koja ih dolazi gledati i po nekoliko puta, a trenutno su na turneji po Hrvatskoj gdje pune kazališne dvorane i po nekoliko puta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)