Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:42 pm

Krovinović: čestitke Dinamu na osvojenom prvenstvu, a mi čekamo novu utakmicu

Piše D. L.

Filip Krovinović je nakon derbija protiv Dinama rekao:

– Nažalost nismo pobijedili. Htjeli smo, vidjeli ste svi želju, borbu i htijenje. Nije bilo golova, na kraju 0:0. Onaj poništeni pogodak skoro je bio regularan, ali to je tako danas u nogometu. Pokušavali smo i dalje, imali smo neke prilike. Imali su i oni, ali sada je gotovo. Okrećemo se novoj utakmici i mogu samo čestitati mojim momcima na izrazitoj želji i borbi. Nismo nikad prestali vjerovati. Također čestitke Dinamu na osvojenom prvenstvu. Sada idemo dalje i čekamo novu utakmicu za tjedan dana. 

Iduća utakmica je Lokomotiva, a do kraja su ostala još četiri kola. Onda nas očekuje utakmica sezone na Rujevici protiv Šibenika u kojoj branimo Rabuzinovo sunce.

– Do finala imamo još tri utakmice. Bez obzira na sve, protiv Lokomotive idemo po tri boda. Predstavljamo veliki klub i tako se trebamo i ponašati. Sada se idemo oporaviti, trenirati, ući u novi tjedan i dočekati tu utakmicu za vikend. O kupu ćemo za kad to dođe vrijeme. 

Par riječi o sjajnoj podršci koja nije izostala ni danas. Više od 30000 navijača danas je bilo na Poljudu.

– Kao i svaki puta veliko im hvala. Bez njih ne bismo dogurali do ovoga što smo ostvarili u protekle dvije sezone. Znamo da će i dalje dolaziti u velikom broju i iščekujemo ih u Kranjčevićevoj i na finalu u Rijeci. Znamo da su uvijek uz nas i mi smo uz njih. Vjerujemo i ne damo se. To je to i nema druge.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)