Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:12 pm

VIDEO: Srpski trener ušao u teren i faulom zaustavio kontru protivničke momčadi

Piše A.T.

U prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja prvenstva Sjeverne Makedonije, MZT Skopje je na svom terenu svladao Kožuv 83:69. Utakmicu je bio nevjerojatan potez trenera domaćih, Dragana NikolićaSrpski trener usred akcije ušao je na parket i praktički zaustavio suparničkog košarkaša u naletu prema košu njegove momčadi, usput ga i srušio na pod.

Bilo je to pri vodstvu gostiju 32:28, a igraču se takav, zaista neviđen potez, nije niti malo svidio, pa se tako ubrzo pridigao i ušao u konflikt sa suparničkim trenerom, a naguravanju su se pridružili i drugi akteri na parketu. Na terenu je nastao kaos, ali ubrzo se sve smirilo, a trener Nikolić je nakon tog krajnje nesportskog poteza isključen s utakmice.

MZT je pobedio Kožuv u prvoj utakmici četvrtfinala makedonskog prvenstva, a u centru pažnje je bio Dragan Nikolić.

Na neplaniran način je zaustavio kontru protivnika zbog čega je isključen. pic.twitter.com/eerZj1O562

— Basketball Sphere (@BSphere7) April 30, 2023 " target="">

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)