Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:45 pm

SUPERTALENT Tesla iz Karlovca oduševio žiri ljubavlju prema fizici

Večeras se prikazuje peta audicijska emisija Supertalenta, a prvi se u studiju pojavio i Nikola Tesla, glavom i bradom po izgledu, no po imenu Boris Šušnjar

Po struci strojar, učitelj plesa i turistički vodič zabavio je gledatelje, od najmanjih do onih većih. Ni žiri nije mogao odoljeti njegovim simpatičnim pristupom znanosti.

U srednjoj školi trenirao je ples, strojarstvo nikad nije završio kao ni Tesla – kazao je Boris kroz smijeh, no otvorio je svoju plesnu školu. Par godina nakon, život ga je odveo u turizam. Nakon mnogih maturalaca i putovanja smislio je da bi organizirao i svoju turističku turu s jednim povijesnim likom iz znanosti. 

Kako je on iz Karlovca, odabrao je Teslu koji je za grad rekao da je to bilo mjesto gdje se inspirirao i zaljubio u struju i znanost. Što ga je više proučavao, to mu se više Tesla svidio kao osoba. Nabavio je odijelo, periku i krenuo u turističku šetnju kojom pokazuje Teslin nesebični duh. Motivacija mu je širiti pozitivu i kroz svoj primjer pokazati da možemo učiniti svijet boljim mjestom.

Boris je na početku svoje točke žiriju dao priliku da i oni oduševe publiku trikovima s magnetima. 

– Poučno, zanimljivo, duhovito! Užitak vas je slušati – kratko je komentirao Fabijan

– Ja sam tužna što ja nisam imala ovakvog profesora fizike – zaključila je Martina

Iako inače nije fasciniran znanošću, Davor je priznao da je i njega uspio fascinirati. Tesla, to jest Boris, je prošao dalje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli supertalenthr (@supertalenthr)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)