Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:46 pm

Sam Allardyce preuzeo Leeds United

Piše A.T.

Leeds United se odlučio na drastičan rez nakon prošlotjednog poraza od Bournemoutha 4:1. Otkaz su danas dobili sportski direktor Victor Orta i trener Javi Garcia, a klub s Elland Roada je odmah objavio da će nasljednik Španjolca na klupi Leedsa biti iskusni domaći stručnjak, 68-godišnji Sam Allardyce

‘Big Sam’ je poznati premierligaški vatrogasac, u svojoj karijeri je uglavnom uspješno klubove spašavao od ispadanja. Allardyce je u trenerskoj karijeri vodio  Blackpool, Notts County, Bolton, Newcastle, Blackburn, West Ham, Sunderland, Crystal Palace i Evertona, a posljednji angažman je imao u West Bromwich Albionu, gdje je naslijedio Slavena Bilića u prosincu 2020. godine, ali je krajem te sezone ispao iz lige i dobio otkaz. Najpoznatiji angažman je ‘Big Sam’ dobio 2016. godine, kada je postao engleski izbornik, ali je nakon samo 67 dana bio prisiljen odstupiti zbog korupcijskog skandala.

Leeds se trenutno nalazi na 17. mjestu s 30 bodova, koliko imaju i Leicester iznad njega i Nottingham Forest ispod njega, u zoni ispadanja.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)