Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:55 pm

FINALE POLJSKOG KUPA: Bivši nogometaš Hajduka realizirao penal, ali je njegova ekipa poražena u raspucavanju

Piše A.T.

Legija iz Varšave je osvojila poljski kup tako što je u finalu odigranom u Varšavi pobijedila Rakow bivšeg nogometaša Hajduka Frana Tudora boljim izvođenjem jedanaesteraca 6:5.

Već u šestoj minuti je Legia ostala s igračem manje nakon što je crveni karton dobio Portugalac Yuri Ribeiro ,no uspjeli su u preostalih 114 minuta sačuvati svoju mrežu i tako izboriti jedanaesterce.

Bivši branič Hajduka Fran Tudor je odigrao svih 120 minuta za Rakow, te je pogodio penal za svoju momčad u prvoj seriji, no svih šest igrača Legije uspješno je izvelo udarce s bijele točke, dok je tragičar kod Rakowa bio Mateusz Wdowiak, koji je promašio u šestoj seriji za poraz svoje momčadi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)