Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:58 am

UŽAS U SRBIJI: Dječak pucao na kolege iz razreda, ubijeno najmanje osmero učenika i zaštitar

Piše P. I.

U osnovnoj školi u Beogradu jutros je oko 8.40 sati 14-godišnji učenik počeo pucati u razredu. Incident se dogodio u školi Vladislav Ribarnik, a dječak je navodno na nastavu ponio očev pištolj.

Policija je po dojavi na mjesto događaja uputila sve raspoložive patrole, a došlo je i više kola hitne pomoći. Prema trenutznim informacijama, ubijeno je osmero djece i zaštitar.

– Učiteljica je slala poruke, zatim je telefon počeo neprestano zvoniti. Trčala sam, došla sam u papučama. Nisam mogla prići školi, htjela sam samo vidjeti je li moje dijete dobro. Ne znam zašto se ovo dogodilo, rekla je za Blic potresena majka pred školom u kojoj se dogodio napad.

Nova.rs piše da je 14-godišnji učenik sedmog razreda pokušao pobjeći s mjesta događaja, no policija ga je brzo uhitila i odvela na ispitivanje. Motiv napada još je nepoznat, a jedna od meta navodno je i bivša učiteljica.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)