Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:16 am

Objavljeni detalji o napadaču iz Beograda: Došao u školu s pert šaržera i upao na sat povijesti

Piše P. I.

Učenik (13) upao je danas u školu Vladislav Ribnikar na Vračaru u Beogradu i usmrtio najmanje šest osoba, dok je više njih ozlijeđeno. Prema nekim informacijama, ubio je najmanje osam osoba. Kako se može vidjeti u evidenciji škole, sudjelovao je na mnogim školskim natjecanjima. Više puta sudjelovao je na natjecanjima iz matematike i dobivao pohvale.

On je prošle godine osvojio i treće mjesto na općinskom natjecanju iz povijesti. Danas je cijeli krvavi pir počeo upravo zbog njegovog bijesa prema nastavnici povijesti, na čiji je sat jutros upao i započeo pucnjavu, piše Nova.rs.

Pucnjava se dogodila oko osam sati, kada je upao u školu i krenuo nasumično pucati. Navodno je najviše mrtvih baš u učionici gdje se održavao sat povijesti.

Sumnja se da je rano jutros uzeo pištolj s pet šaržera i krenuo u školu. Na ulazu je bio čuvar s kojim se posvađao i počeo šutirati smeće. Zatim ga je hladnokrvno upucao, piše Telegraf.

Napadač je priveden, prenosi Index.

Blic.rs piše kako učenici pričaju kako je njihov kolega dobio jedinicu iz povijesti te da je tada ‘poludio’.

‘Upucao je učiteljicu u kabinetu, a onda i školske prijatelje. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber’, kazali su.

– Uplašili smo se, bio je kaos, panika. Skrivali smo se. Čuvaru je pucao u glavu – dodaju šokirana djeca.

Inače, dječak je više puta sudjelovao je na natjecanjima iz matematike i dobivao pohvale, a lani je osvojio i treće mjesto na općinskom natjecanju iz povijesti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)