Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
6:20 pm

Gradonačelnik Puljak posjetio osnovnu školu u Srinjinama

Piše N.M.

Gradonačelnik Ivica Puljak sa suradnicima posjetio je danas Osnovnu školu u Srinjinama. S ravnateljicom škole Zrinkom Mužinić Bikić i predstavnicima Mjesnog odbora razgovarao je o mogućnostima izgradnje nove zgrade osmoljetke s obzirom da postojeća, zbog nedostatka prostora, ne zadovoljava uvjete svih potrebnih sadržaja razredne nastave za 180 učenika koliko ih pohađa tu školu.


Gradonačelnik je poručio kako izgradnja novog školskog objekta mora sadržavati sveobuhvatno i dugoročno rješenje koje će osim nastavnih i obrazovnih potreba učenika i njihovih učitelja, arhitektonski i urbano zadovoljiti i sportske te društvene potrebe svih žitelja Srinjina.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)