Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:05 am

SUBOTA: 5. izdanje Trogir Outdoor festivala

Piše N.M.

Trogir je i ove godine tradicionalno domaćin najprepoznatljivije outdoor sportske manifestacije u srednjoj Dalmaciji.

Otvaranje jubilarnog 5. Trogir Outdoor Festivala održat će se u subotu, 6. svibnja u 9 sati u Kuli Kamerlengo, uz pratnju DJ glazbenog programa. 

Festival započinje majstorima jedrenja (Masters of sail), regatom klase Melges 24 Cup u trogirskom akvatoriju. Nakon otvaranja i sastanka kormilara slijedi revijalna navigacijska regata ‘Majstori pod jedrima’ sa uplovljavanjem u Trogirsku luku, a potom i proglašenje pobjednika dana.

Večernji sati Outdoor Festivala rezervirani su za koncert Fortis benda koji će s početkom u 21 sat u Kuli Kamerlengo raspjevati sve sudionike i gledatelje festivala.

Program Trogir Outdoor Festivala nastavlja se 20. i 21. svibnja utrkama Masters of trail i Masters of triathlon, promovirajući grad Trogir kao destinaciju zdravog i aktivnog života s kvalitetnom turističkom ponudom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)