Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
11:18 am

Babarol street food festival se vraća u Trogir

Piše N.M.

Nakon što je lani u svibnju Babarol doživio svoje premijerno izdanje u Trogiru, Babarol street food festival raširio se i na gradove poput Dubrovnika i Rovinja. Druga polovina svibnja rezervirana je za "povratak kući" u Trogir a mi vam donosimo informacije što vas sve očekuje na drugom Babarolu od 19.do 29.5.

Ovog puta čak jedanaest dana očekuje Trogirane i njihove goste a organizator festivala Antonio Franić najavio je bogat sadržaj:

‘Čak šest koncerata, šest odličnih ugostiteljskih objekata, radionice za velike i malene, predstavljanja ponajboljih hrvatskih barmena i prvenstvo o’ rafijoli samo su neki od sadržaja koje smo pripremili. Novost je i da smo ‘proširili’ Babarol obitelj pa nam se priključuju dva dobro poznata imena: brand Tunaholic koji sad već možemo nazvati regionalnom senzacijom u pogledu morske ponude i splitski Missy B. bistro iza kojeg stoji omiljena Gorana ‘Goge’ Milaković čija jela su oduševila na dubrovačkom Bavarinu lani. Vjerujem kako imamo još bolji projekt ove godine na ponos Trogiranima i svima koji će posjetiti ovaj grad sretnog trenutka’, izjavio je organizator.

Što se tiče glazbenog dijela tu su koncerti grupe Mjesni Odbor (19.5.,otvorenje), dolaze Gina Damjanović (20.5.) i njeni The GeeGees u sklopu Trogir Outdoor Festivala, mlade snage poznate iz emisija A strana i The Voice – Daniel Jurišević (25.5.) i Vjeko Ključarić (26.5.), grupa Pavel (27.5.), te bivša članica Frajli – Marija Mirković koja će s Alkom Vuica (29.5.) održati koncert na zatvaranju Babarola. Od prošlogodišnjih ugostiteljskih imena vraćaju se slastice O’š kolač koje potpisuje Tea Mamut, trogirski bistro bar Corte, zadarski Picnic Mingle Fun i Robert Predrag Žmire i njegov Restauran ‘Mare’.

Iza Kule posjetitelje po prvi put očekuje i Kino Babarol s projekcijama za velike i male (22. i 23.5.), prijenos finala Kupa utakmice Hajduk- Rijeka na velikom video zidu (24.5.), nedjeljni cooking showovi uz Gogu i Žmiru a ponovit će se i lanjsko hit događanje Prvenstvo O’rafijoli (27.5.) na koje pozivamo sve eksperte da se prijave jer ih očekuju bogate nagrade.

Ulaz je slobodan sve dane festivala a više informacija o programu potražite na društvenim mrežama Facebook i Instagram , a nama ne preostaje ništa drugo no pozvati vas u Trogir 20. – 29. 5. I ne zaboravite staviti oko vrata svoj babarol!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)