Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:27 pm

IVAN LEKO: Faza obrane je bila perfektna, nadam se da navijači zadovoljni odlaze kući!

Piše D. L.

Trener Hajduka Ivan Leko ovako je prokomentirao pobjedu protiv Lokomotive (3:0). 

– Dobra utakmica Hajduka. Bili smo bolji, dominirali smo od prve do zadnje minute. Čestitam mojim igračima. Bili su mirni, fokusirani. Odigrali su na dosta dobrom nivou. Ova Lokomotiva svima radi probleme, a mi im nismo ništa dali. Faza obrane je bila perfektna. U fazi napada u prvom dijelu nedostajalo je malo, zadnje dodavanje. Malo ćemo se proveseliti i idemo dalje – rekao je Leko, a potom dodao:

– Pokušali smo jednu vrstu nogometa, nije išlo. Otkad smo se vratili, gledamo bolji i stabilniji Hajduk. Četiri utakmice nismo primili gol. Želimo na tu stabilnost podići kvalitetu ofenzivne igre. Dižemo se, to je spori proces, ali je bitno da rastemo. Za nas je ključna utakmica finale kupa, do tada su još tri tjedna. Želimo dobro trenirati, svaku utakmicu odigrati ozbiljno, a kada si takav onda možeš očekivati dobar rezultat.

Zabio je i Ćubelić…

– Momak je koji puno radi. Odličan je na treninzima i zaslužuje minute. Sretni smo zbog njega što je zabio. Zaslužio je to svojim ponašanjem i radom. Neka mu ovo bude poticaj za dalje. Nadam se da će i dalje davati doprinos ekipi.  

Sigurno bi bili zadovoljni i s rezultatom 1:0 jer ste cijelo vrijeme kontrolirali utakmicu, ali jeste li još zadovoljniji kad postignete još dva gola?

– Meni je velika razlika. Cijelo vrijeme pokušavamo staviti u glavu kako se nogomet igra od prve do posljednje minute. Mi rezultatski imperativ u ovoj utakmici nismo imali, ali kada si u velikom klubu kao što je to Hajduk, ti živiš od impresije zadnje utakmice. Razlika je ogromna.

Kako ste doživjeli atmosferu?

– Lijepo je ovdje. Kako naši navijači žive klub i dolaze na utakmice, malo je riječi s kojima bi se to moglo opisati. Pjevaju i istok i zapad, baš to čini ponosnim sve nas kojim smo barem jednom kročili u ovaj klub. Nekad ti ide, a nekad ti ne ide, ali to je tako. Mi smo sretni što možemo to osjetiti. Zahvalio bih im se i nadam se da kući odlaze sretni i zadovoljni.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)