Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:59 am

Cristiana Ronalda moguće je unajmiti, doznajte koliko to košta

Piše P. I.

Cristiano Ronaldo je bez sumnje najplaćeniji nogometaš na svijetu, barem otkad je s Al Nassrom sklopio ugovor vrijedan 200 milijuna eura godišnje. Astronomski plaćenog nogometaša moguće je i unajmiti, naravno, za adekvatnu cijenu, javlja Index.

Ronaldo trenutno zarađuje 580.000 eura dnevno, a da biste se družili sa slavnim Portugalcem na nekoliko sati – potrebno je platiti. Novinari Der Spiegela prije nekoliko godina su otkrili koliko košta unajmljivanje Ronalda na nekoliko sati.

U njihovoj knjizi se navodi da je saudijska telekomunikacijska kompanija Mobily sklopila ugovor s kompanijom koja zastupa Ronalda. Tada je kompanija unajmila Ronalda na 4 i pol sata, a tijekom tog vremena sportaš se fotografirao, potpisivao je dresove i postavio dvije objave na društvene mreže. Ova usluga koštala je dva milijuna eura. 

Nakon odlaska u saudijski Al Nassr i preseljenja u Rijad Ronaldo i njegova pratnja, uključujući obitelj i prijatelje, zaposlenike i osiguranje, smjestili su se u hotel Four Seasons, gdje su unajmili 17 soba.

Prema medijskim izvještajima, Ronaldo je hotel plaćao 280.000 eura mjesečno, ali su se on i njegova ekipa naknadno preselili, vjeruje se, u ekskluzivni kompleks s velikim osiguranjem i lakim pristupom restoranima, trgovinama, teretanama i drugim sadržajima.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)