Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:05 pm

SRBIJA Policiji predano 1500 komada ilegalnog oružja, 50.000 metaka, bombe, zolje…

Piše M.K.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije priopćilo je da je od jutros predano oko 1500 komada oružja, 50.000 metaka, više od 100 bombi, zolja i drugog oružja. Naglašavaju kako je predano više ilegalnog oružja nego tijekom cijele prethodne kampanje.

MUP Srbije nakon nedavnih tragedija pokrenulo je akciju u kojoj građani koji posjeduju neregistrirano oružje mogu od danas do 8. lipnja predati to oružje u bilo koju policijsku stanicu bez straha da će snositi bilo kakve posljedice.

‘Građani koji u tom periodu predaju neregistrirano oružje neće morati dokazivati njegovo porijeklo, a u policiji ga mogu ostaviti svakog dana od 7 do 19 sati’, priopćio je srbijanski MUP, piše N1.

MUP je akciju pokrenuo nakon dva masovna ubojstva koja su se dogodila u selima kod Mladenovca i Smedereva te u beogradskoj Osnovnoj školi ‘Vladislav Ribnikar’, u kojima je ubijeno 17 osoba, a ranjeno više od 20.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)