Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:16 am

VIDEO Kupila prvu kuću, a onda u zidovima otkrila desetke zmija

Piše P. I.

Amerikanka iz Colorada cijeli je život štedjela kako bi napokon kupila svoju prvu kuću, no samo nekoliko dana nakon useljenja u kući je otkrila neugodno iznenađenje. U njezinim zidovima skrivalo se deset zmija.

Amber Hall (42) na kuću je potrošila svu svoju životnu ušteđevinu, a u manje od dva tjedna Hall je pronašla čak deset zmija. Prvog je sustanara otkrila kada je njezin pas počeo pažljivo promatrati stražnji zid garaže. Zmiju je otkrila u pukotini pokraj vrata.

‘Moja djeca i ja bojimo se noću zatvoriti oči, također se bojimo koristiti toalet jer bi iz njega mogle ispuzati zmije’, rekla je Hall, koja kaže da se boji čak i raspakirati stvari koje je ponijela sa sobom jer bi se u kutijama ili ispod njih moglo skrivati još gmazova, prenosi Dnevnik.hr.

Na hvatača zmija već je potrošila oko 1000 dolara, a čini se da su, prema veličini gmazova, neki živjeli u kući oko dvije godine.

Na pitanje o zmijama iz tvrtke za nekretnine rekli su da prvi put čuju za taj problem i da bi novim vlasnicima rekli da su znali za to.

‘Ovo je moj prvi dom. Radila sam za njega cijeli život i sada ne mogu uživati u njemu. Ni moja djeca ne mogu uživati u novom domu’, rekla je Hall.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)