Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:59 pm

ODLUKA O PRVAKU PADA NA POLJUDU: Jug razbio Jadrana u četvrtoj utakmici finala!

Piše D. F.

Jug je u četvrtoj utakmici finala vaterpolskog prvenstva Hrvatske u Dubrovniku s 13:6 (2:1, 5:1, 3:2, 3:2) bio bolji od Jadrana te je izjednačio na 2:2. 

Dubrovčani su od početka utakmice zagospodarili bazenom, a sjajnom drugom četvrtinom riješili su sve dileme oko pobjednika. Odluka o prvaku past će u Splitu, majstorica je na rasporedu 17. svibnja.  

Jug: Popadić (14 obrana), Burđelez, Fatović, Zvono, Joković (3), Vukojević (1), Biljak (1), Lazić (2), Kržić (1), Kakaris (2), Grgurević, Žuvela (1), Mozara (2), Jurišić. 

Jadran: Marcelić (4 obrane), Burić, Marinić-Kragić (1), Čagalj, Butić (2), Pejković, Bukić (1), Tomasović, Delić, Dobud (1), Šetka, Dužević (1), Zović, Anić (4 obrane).  

Igrač više: Jug 6/13, Jadran 2/10

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)