Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:45 am

LUKA MODRIĆ: Zaslužili smo puno više od 1:1

Piše A.T.

Real Madrid je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka na Santiago Bernabeu odigrao 1:1 s Manchester Cityjem. Utakmicu je prokomentirala legenda Reala Luka Modrić.

– Osjećao sam se odlično. Odigrali smo dobru utakmicu, znali smo da će oni imati loptu u svom posjedu, ali nisu stvarali brojne prilike pred našim golom. Mi smo imali više prilika i šteta što su nam zabili taj pogodak. Mislim da smo zaslužili više. No dobro, 1:1 je otvoren rezultat i idemo na uzvrat, putujemo puni želje, samopouzdanja i vjere u pobjedu. Znali smo da će se odluka o putniku u finale donijeti u uzvratu. Sada su šanse 50:50 – izjavio je nakon utakmice Luka Modrić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)