Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:11 am

Guardiola pod kritikama zbog taktičke odluke koju je posljednji koristio Ferguson prije 16 godina

Piše A.T.

Manchester City je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka odigrao 1:1 na gostovanju kod Real Madrida.

Iako rezultat nije loš, navijače ‘građana’ je naljutilo što njihov trener Pep Guardiola nije iskoristio ni jednu zamjenu, a za vikend ih čeka teško gostovanje kod Evertona. Navijači su nakon utakmice svoje nezadovoljstvo iskazali na društvenim mrežama.

-Pep nije napravio ni jednu zamjenu, vidi se da se očajnički boji da će učiniti pogrešku – komentirao je jedan navijač Manchester Cityja.

– Pep se toliko boji Reala da je zaboravio koristiti zamjene – komentirao je drugi navijač.

– Guardiola je očito odabrao Ligu prvaka u odnosu na Premierligu, nadam se da Everton neće kazniti naše umorne igrače – iskazao je svoju zabrinutost jedan navijač.

 Podsjetimo, Manchester City vodi bitku s Arsenalom za prvo mjesto u Premierligi, a trenutno imaju bod više i utakmicu manje u odnosu na ‘topnike. 

Zanimljivo, posljednji trener koji nije učinio ni jednu zamjenu u polufinalu Lige prvaka je Sir Alex Ferguson, koji je to učinio 2007. godine u pobjedi Manchester Uniteda nad Milanom 3:2 na Old Traffordu.   

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)