Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:27 am

Muškarca napao roj pčela, zatvorio se u auto, ali nije mogao izaći

Piše P. I.

Muškarac u Bernburgu u Donjoj Saskoj imao je u utorak jutro kakvo malo tko ima. Bježao je od roja pčela koje su ga slijedile i zatvorio se u svoj automobil. No, nije ih se uspio otarasiti jer se cijeli roj pčela smjestio na vjetrobransko staklo i vozačeva vrata.

Neobičan poziv Hitnoj pomoći stigao je oko 10 i 40 sati. Ubrzo su vatrogasci, spasitelji i policija stigli u četvrt Friedensallee. No, muškarcu nisu mogli pomoći.

Policija je potom pozvala pčelara, a cesta je bila blokirana za vrijeme spašavanja, javlja Fenix magazin.

‘U zaštitnom odijelu pčelar se konačno približio vozilu i brižljivo pokupio pčele raspršivačem i ručnom četkom. U međuvremenu, deseci promatrača okupili su se na prigodnoj udaljenosti i gledali cijeli proces’, priopćila je policija.

‘Hitna pomoć je bila u pripravnosti’, rekli su vatrogasci u Bernburgu.

Srećom, muškarac u automobilu je ostao neozlijeđen.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)