Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:56 pm

Dvojica hajdukovaca igrali protiv svjetskih zvijezda

Piše D. F.

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je treći poraz u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo do 21 godine. Bolja je na Grbavici bila moćna Francuska koja je do pobjede (2:1) stigla golom Kalimuenda u 92. minuti. 

Mlada reprezentacija BIH povela je golom Bristrića u 28. minuti, a četiri minute kasnije izjednačio je Cherki

Za mladu vrstu Bosne i Hercegovine igrala su i dvojica igrača Hajduka. Madžid Šošić u igru je ušao u 59. minuti, a Filip Čuić deset minuta kasnije. 

Francuska koju vodi Thierry Henry prepuna je nadolazećih zvijezda svjetskog nogometa poput već spomenutih strijelaca Kalimuenda i Cherkija, zatim Tela, Barcole te 17-godišnjeg Zaire-Emeryja, veznjaka PSG-a. 

Ovo je bila posebna utakmica i za legendarno Henryja s obzirom da je njegova supruga Andrea Rajačić iz Sarajeva te je Thierry boravak u glavnom gradu BIH iskoristio i za posjet puncu i punici. 

Tablice omogućuje Sofascore
Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)