Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:25 pm

BALOV ODGOVORIO GRADONAČELNIKU ‘Gospodine Puljak, licemjerje ne prolazi!’

Piše M.K.

Jakša Balov, gradski vijećnik iz redova HDZ-a, odgovorio je na jutrošnje izjave gradonačelnika Ivice Puljka na konferenciji za medije u Dubrovniku.

‘Gospodine Puljak – licemjerje ne prolazi!

Izjave Puljka kako HDZ negativno govori o turizmu i pokušava ga destabilizirati, zaista govore o njemu kao potpunom političkom autsajderu. Pa upravo je HDZ Split inicirao tematsku sjednicu o turizmu na Gradskom vijeću grada Splita, pri čemu su Puljkovi vijećnici kao većina donijeli sramotne i podcjenjivačke zaključke po Split.

Još bizarnije je što ovakve izjave Puljak iznosi u Dubrovniku, uspješnom turističkom gradu kojeg vodi HDZ-ov gradonačelnik, a čije je brojne pravilnike i odluke upravo Puljak prekopirao!

Što se djelovanja prema gospodarstvu tiče, gradonačelniku smo nedavno predložili mjere pomoći, a sve ih je javno odbio uključujući i one za poduzetnike početnike. Nije nam poznato da se našao, predložio i učinio bilo što konkretno za pomoć splitskom gospodarstvu.

S druge strane, hvali se suradnjom s ministarstvima, dok Vlada Republike Hrvatske, koja je donijela više paketa mjera usmjerenih pomoći socijalnim kategorijama, svim građanima pa i poduzetništvu, za njega je isključiva meta isprazne kritike! 

Ministar Davor Filipović stalno komunicira s poduzetničkim sektorom, a rast zapošljavanja je svima jasno vidljiv.

Nasuprot toga, splitska gradska vlast na čelu s Puljkom, ne zna voditi Split i razvijati ga. Dokaz je za to i da su oročili 10 milijuna eura sredstava, dok istovremeno brojni korisnici proračuna ne mogu računati na financijsku potporu Grada. Tako je to kad imamo gradonačelnika i zamjenika koji nikad nisu znali voditi posao i zarađivati, već samo iz javnih sredstava primati. 

Svi rade svoj dio, samo Grad Split stoji na mjestu!’, napisao je na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)