Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:58 pm

Meghan Markle iznenadila priznanjem: Ovo mi nije stvarno ime

Piše N.M.

Meghan Markle ispričala je da je njezino prvo ime Rachel, isto kao i ime lika kojeg je glumila u seriji Suits.

Društvenim mrežama proširio se video u kojem ju je novinarka slučajno oslovila s Rachel, a vojvotkinja od Sussexa joj je odgovorila da zapravo nije pogriješila.

‘Moje prvo ime u stvarnom životu je Rachel. Nikad me nitko nije tako zvao, ali moji su me roditelji nazvali Rachel Meghan Markle. Imala sam problema radi toga sa svim pravnim dokumentima. Zapravo ste me nazvali mojim imenom’, ispričala je Meghan. Novinarka joj je potom rekla da nije znala za to.

Inače, serija Suits koja je proslavila Meghan Markle ponovno je postala popularna nakon što je stigla na Netflix. Zbog toga se navodno radi na novom spin-offu, prenosi Index

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)