Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:40 pm

Na ponovljeni natječaj za gradnju grobnica pristigle dvije ponude niže od procjene

Piše N.M.

Na ponovljeni natječaj Grada Zadra kojim se tražio izvođač radova za niveliranje terena i izgradnju grobnih mjesta u Crnom (NGGGZ), grobna cjelina G1, grobna polja: V, VI i VIII., pristigle su dvije ponude, obje niže od procjene.

Prva je zajednice s Kosova PE-VLA-KU koji je radove ovog puta procijenio na 2.555.555,07 eura bez PDV-a, odnosno 3.194.443,84 kuna s PDV-om. Drugi ponuditelj, zadarski Krekić Avandard, predao je nešto skuplju ponudu u iznosu od 2.672.515,16 kuna bez PDV-a, odnosno 3.340.643,95 kuna s PDV-om, piše 057 Info.

Nova procijenjena vrijednost te usluge za posao od 24 mjeseca je 2,7 milijuna eura (bez PDV-a). Prvi natječaj je bio poništen jer su u Gradu dobili samo jednu i to znatno veću ponudu izvođača PE-VLA-KU, koji je bio nositelj radova na prvoj fazi izgradnje groblja. Tada je PE-VLA-KU iz Albanije dao je ponudu na 2,8 milijuna eura, s PDV-om ukupno oko 3,5 milijuna, a procjena vrijednosti radova je bila dva milijuna eura bez PDV-a.

Rok početka izvršenja ugovora teče od dana uvođenja u posao, koji je ujedno i dan uvođenja u posao izvođača radova, navodi se u natječaju Grada Zadra koji je nositelj investicije novog groblja u Crnom. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)