Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:30 am

UŽIVO (17.00): Caktaš se vraća na Poljud, Hajduk traži nova tri boda

Piše D. F.

Tri kola ostala su još do kraja HNL-a. Hajduk je osigurao drugo mjesto, a danas u 34. kolu na Poljud (17 sati) stiže Osijek. 

Bit će ovo ukupno peti dvoboj ove dvije momčadi u aktualnoj sezoni, a do sada su odigrane tri prvenstvene utakmice te četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.  

U prvoj utakmici odigranoj u kolovozu prošle godine u Gradskom vrtu slavili su Osječani s 2:1, zatim je Hajduk u studenom na Poljudu bio bolji s 3:1, a u 12. ožujka ‘bijeli’ su slavili s 2:0 u Osijeku. Prethodno je u 1. ožujka, također u Gradskom vrtu, odigrana kup utakmica u kojoj je Hajduk bio bolji 2:1. Na klupi Osijeka odnedavno je Stjepan Tomas koji još uvijek čeka na prvi poraz. U tri utakmice za kormilom Osijeka nekadašnji hrvatski reprezentativac osvojio je sedam bodova. Ovaj susret svakako će biti zanimljiv i zbog Mije Caktaša kojem će to biti drugo gostovanje na Poljudu u dresu Osijeka. 

Ivan Leko vjerojatno neće mijenjati sastav koji je proteklog vikenda s 3:0 svladao Lokomotivu. I dalje nema Luke Vuškovića, u kadru neće biti ni Anthonyja Kalika koji se ovog tjedna vratio treninzima, a upitan je i Karlo Sentić koji ima problema s leđima. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Sigur, Awaziem, Borevković, Melnjak, Krovinović, Pukštas, Sahiti, Benrahou, Mlakar, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Jerko Crnčić iz Vrbovca. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)