Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:42 pm

Pobjeda Union Berlina

Piše D. L.

U 32. kolu njemačke Bundeslige, Union Berlin na svom je terenu svladao Freiburg 4:2. 

Domaćini su snažno krenuli u utakmicu. Prvo je u petoj minuti poentirao Kevin Behrens, a onda je Sheraldo Becker s dva pogotka u dvije minute povećao domaću prednost. 

U drugom dijelu Freiburg je smanjio zaostatak golovima Manuela Gulde u 56. i Vincenza Grife u 70. minuti.  Freiburgov povratak spriječio je Aissa Laidouni u 80. minuti i tako osigurao pobjedu svoje momčadi. 

Union Berlin ostvario je važnu pobjedu bez svog najskupljeg pojačanja ikad. Naime, Josip Juranović ovu utakmicu odgledao je s klupe. Momčad Ursa Fischera s ovom pobjedom zauzela je treće mjesto, dok njihov današnji protivnik zauzima petu poziciju u ukupnom poretku. 

U sljedećem kolu Freiburg dočekuje Wolfsburg, dok Union Berlin gostuje kod Hoffenheima. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)