Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:19 pm

Erceg zabio za tri boda

Piše D. L.

U 34. kolu HNL-a, Istra je na Aldo Drosini svladala Goricu 1:0. 

Jedini pogodak na susretu postignut je u 33. minuti. Ivan Tomečak dirao je loptu rukom, a Ivan Bebek pokazao na bijelu točku. Ante Erceg preuzeo je odgovornost i realizirao kazneni udarac. Ercegu je ovo deseti ligaški pogodak što ga čini najboljim Istrinim strijelcem ove sezone. 

Na samom kraju susreta zbog opasne igre Abdallahija Mahmouda dosuđen je indirektan udarac nakon kojeg je Jurica Pršir pogodio gredu. Istra je izdržala pritisak Gorice i došla do izrazito važnih bodova. 

Momčad Gonzala Garcie još se uvijek nalazi na petom mjestu s jednim bodom manje od četvrtog Osijeka. Prisjetimo se, četvrto mjesto ove godine već sigurno vodi u Europu jer se u finalu Hrvatskog kupa sastaju Hajduk, koji je već osigurao nastup u kvalifikacijama za europska natjecanja, i Šibenik, koji nije zaslužio UEFA-inu licencu za nastup u istim. 

Gorica trenutno zauzima deveto mjesto, a tako će i ostati u slučaju da njihov direktni konkurent u borbi za opstanak Šibenik sutra ne pobijedi na Maksimiru. Ovim porazom prekinut je niz momčadi Željka Sopića od sedam utakmica bez poraza. 

U sljedećem kolu Istra svoju borbu za Europu nastavlja na stadionu u Kranjčevićevoj protiv trenutno neraspoložene Lokomotive, dok Gorica na svom terenu dočekuje Varaždin koji baš kao i njihov današnji protivnik sanja Europu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)