Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:48 am

Problemi za Marijana Budimira uoči juniorskog derbija

Piše D. F.

Pred juniorima Hajduka je derbi s Dinamom. Susret se igra na pomoćnom igralištu Poljuda u ponedjeljak (11 sati). Dinamo je trenutno vodeći na ljestvici sa 64 boda, dva više od Hajduka koji ima i utakmicu manje. 

Trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir uoči važnog ogleda ima dosta problema. Mateo Jurić-Petrašilo i Mate Antunović već neko vrijeme imaju problema s ozljedom pubične kosti. Iz tog razloga stasiti stoper nakon povratka iz Ženeve igrao je samo na gostovanju kod Rudeša (i zabio iz jedanaesterca), dok Antunovića nije bilo u kadru. 

Marin Ćalušić i Noa Skoko su sa U17 reprezentacijom koja se priprema za Europsko prvenstvo, a u idealnom stanju nije ni Ante Kavelj koji je nedavno prebolio gripu.  

Budimir i njegov stožer naučili su se ‘krpati’. U proteklom prvenstvenom ogledu protiv Lokomotive na klupi su bili kadeti, a susret s Dinamom nosi veliki ulog. Eventualnom pobjedom Hajduk bi stigao na korak do trećeg naslova prvaka u nizu te novog nastupa u Ligi prvaka mladih. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)