Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
6:49 pm

STROŽANAC Novi asfalt i oborinska odvodnja u ulicama Poljičkih knezova i Janka Bobetka

Piše N.M.

Načelnik Podstrane Mijo Dropuljić izvijestio je kako je postavljen novi asfalt u dijelovima ulica Poljičkih knezova i Janka Bobetka u Strožancu. 

‘U okviru Programa održavanja nerazvrstanih cesta dovršili smo zamjenu oštećenog asfaltnog kolnika na središnjem dijelu ulice  Poljičkih knezova u duljini 260 m i dijelu ulice Janka Bobetka u duljini oko 100 m u Strožancu.

U sklopu radova uklonili smo oštećene asfaltne slojeve, popravili nosivu kolničku konstrukciju, sanirali kišne rešetke i poklopce kabelskih zdenaca, te smo završno izveli novi asfaltni sloj u punoj širini ulice.

U ulici Janka Bobetka izgradili smo i novu oborinsku odvodnju čime smo riješili problem oborinskih voda prilikom veće količine padalina’, ističe načelnik Dropuljić.

Vrijednost građevinskih radova iznosi oko 65.000 eura s PDV-om.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)