Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:11 pm

HRVATSKI DAMIANO DAVID Devin iz Pule u Superstaru otpjevao hit Miše Kovača i oduševio sve

Piše N.M.

Audicijsku večer Superstara otvorio je dvadesetdvogodišnji Devin Juraj pjesmom Zitti E Buoni s kojom je Maneskin pobijedio na Eurosongu 2021. 

Iako su kada je najavio koju će pjesmu pjevati, Filip Miletić i Nika Turković komentirali kako je riječ o rizičnoj pjesmi, ovaj mladić koji se iz Pule preselio u Zagreb, prošao je u drugi krug s četiri glasa ‘da’.

Na audiciju je došao i u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Prvo što se dalo primijetiti su bile čizme s nešto višom potpeticom. Tonča Huljića zaintrigirala je crna košulja kratkih rukava, a ‘rock’ look upotpunio je tamnim trapericama. Sve je upotpunio remenom sa zakovicama i modnim dodacima, crnim lančićem i jednom naušnicom.

Za sebe kaže da je renesansni čovjek. Njegova sredina, istaknuo je, nije bila dovoljno velika, kako bi eksperimentirao s modnim odabirima.

– Vjerujem da je ta moda odraz jedne rečenice Freddieja Mercuryja: ‘Radite što god želite sa mnom, samo nemojte da budem dosadan’ – rekao je Devin.

Ljubav prema glazbi započela je od najranijih dana i pjevanjem ispoljava sve osjećaje, a posebno ga je potaknula smrt oca. 

– Vjerujem da je taj događaj na mene kao dijete utjecao na jako poseban način. Mislim da se svi koji su imali takve stvari u životu, mogu poistovjetiti sa mnom, a to je da se dogodi naglo sazrijevanje. Smrt mog oca je izrazito utjecala na moju umjetnost – otkrio je talentirani Devin koji sebe vidi kao kantautora, glumca, plesača i pjevača.

Svi članovi žirija pozitivno su reagirali na njegovu izvedbu pjesme Zitti E Buoni.

– Jesi siguran da možeš još četiri, pet takvih pjesama otpjevati zaredom? – pitao je Tonči Huljić svestranog Devina nakon nastupa, koji je spremno odgovorio. 

– Ne samo da sam siguran nego uvjeren.

Filip Miletić rekao je kako bi volio čuti još jednu pjesmu, pa se Devin Juraj odlučio za pjesmu Miše Kovača, ‘Ostala si uvijek ista’.

– Manje ga glumi, više ga pjevaj jer je ljepše kad stvarno otpjevaš, ali stvarno razvaljuješ. To sve stoji. To su stvarno finese da budeš super – zaključila je Nika Turković nakon što je Devin otpjevao drugu pjesmu.

Nekima je i od ranije poznat jer iza sebe ima nastupe u Istri, ali i Zagrebu.

Njegov nastup pogledajte ovdje .

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)