Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:42 am

IGOR TUDOR: Još uvijek vjerujemo u drugo mjesto

Piše A.T.

Marseille je u 35. kolu Ligue 1 na svom Velodromeu svladao posljednji Angers 3:1 i tako se približio drugoplasiranom Lensu na dva boda zaostatka. Zadovoljan je nakon utakmice bio trener Marseillea Igor Tudor.

– Nikada nema lakih utakmica. Trebali smo prvi zabiti, no izgubili smo ritam i oni su zabili prvi gol. Čestitam im. Igrali smo bolje u drugom poluvremenu i uspjeli smo pobijediti utakmicu. Možemo biti ponosni na sebe, stvorili smo puno šansi i uspjeli smo zabiti tri gola, to je važno. Približili smo se na dva boda zaostatka za Lensom, mi još uvijek vjerujemo u drugo mjesto. Nikad se ne zna što će Lens učiniti, sve je još uvijek moguće – izjavio je trener Marseillea, kojeg su novinari pitali zbog čega je u prvih jedanaest uvrstio Dimitrija Payeta.

 Znali smo da Angers igra u niskom bloku i da nećemo imati puno prostora. Želio sam imati igrače koji mogu napraviti razliku jedan na jedan. Zato sam stavio Payeta, odigrao je odličnu utakmicu. Ovo je vrsta utakmice gdje je njegov dribling važan. U obje utakmice je bio dobar, važan je u ovakvoj igri – zaključio je Igor Tudor.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)