Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:34 am

RoomRaccoon najavljuje partnerstvo sa zakladom Hotels for Trees

Piše P. I.

RoomRaccoon, vodeći sveobuhvatni sustav upravljanja hotelima najavio je svoje partnerstvo s neprofitnom organizacijom Hotels for Trees koja se bavi projektima pošumljavanja diljem svijeta.

Zaklada Hotels for Trees surađuje s hotelima te svakodnevno čišćenje soba oplemenjuje posađenim stablom. Od svog osnutka 2021. godine, Hotels for Trees doprinio je sadnji više od 132 500 stabala u projektima (ponovnog) pošumljavanja u Nizozemskoj, Portugalu, Španjolskoj, Ugandi, Madagaskaru, Meksiku, Borneu, Vijetnamu, Boliviji i Gani, te se nastavlja širiti globalno.

‘Ponosni smo što surađujemo sa zakladom Hotels for Trees i time aktivno promičemo njihov cilj među našim korisnicima. Ovo nam partnerstvo otvara nove perspektive za RoomRaccoon i omogućuje nam da konkretno pridonesemo, uz pomoć naših korisnika, stvaranju održivije ugostiteljske industrije’, izjavio je Tymen van Dyl, osnivač i izvršni direktor tvrtke RoomRaccoon.

Kako bi proslavio početak partnerstva, RoomRaccoon će financirati sadnju 100 stabala u ime svakog svog zaposlenika. Nizozemska je tvrtka također predana aktivnom promoviranju inicijative Hotels for Trees tisućama svojih korisnika diljem svijeta, a cilj će podržati donacijama.

Floris Licht, glavni voditelj sadnje drveća u Hotels for Trees, objašnjava: ‘Zahvaljujući naših 152 partnera u 20 zemalja, prosječno sadimo 400 stabala dnevno i nadamo se da ćemo uz podršku partnera kao što je RoomRaccoon postići naš cilj sadnje najmanje 1 milijuna stabala godišnje do 2025. Oduševljeni smo ovim partnerstvom i radujemo se zajedničkoj sadnji brojnih stabala, a istovremeno pomažemo da ugostiteljska industrija postane održivija’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)