Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:34 am

Marjan uspješan na European multi gamesu

Piše P. I.

Nakon europskog klupskog prvenstva sportaši taekwondo kluba Marjan bili su raspoloženi i na europskim multi igrama koje su se održale u Sarajevu i koje su također bile kvalifikacijski turnir za europska prvenstva.

U sveukupnom poretku Marjan je još jednom bio najbolji, a ovog puta su najraspoloženiji bili juniori i juniorke koji su u sveukupnom poretku na prvom mjestu s 360 bodova ispred španjolskog Finestrata sa 170 bodova i Galeba iz Srbije koji je skupio 160 bodova.

Dodatne plasmane na europsko prvenstvo za mlađe seniore potvrdili su Josip Bilić Pavlinović, Leon Hrgota, Mia Tukić, Marija Uglešić, Magdalena Matić i Mariela Parčina. Do medalja su pored nabrojanih stigli još Lena Stojković, Ivan Šapina, Luna Antunović i Klara Uglešić.

Marjan je nastupio s 14 natjecatelja od kojih je njih 10 osvojilo medalje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)