Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
1:07 pm

Umrla curica koja je teško ranjena u masakru u beogradskoj školi

Piše P. I.

Djevojčica, koja je teško ozlijeđena u pucnjavi u beogradskoj školi Vladislav Ribnikar, preminula je jutros u Univerzitetskoj dječjoj klinici u Beogradu.

Djevojčica je napadu u školi zadobila teške povrede glave, opasne po život. Liječnici su se danima borili za njen život, prošla je nekoliko operacija, poduzete su sve mjere intenzivnog liječenja, ali nažalost nisu se uspjeli spasiti, piše Nova.rs.

Ministrica zdravlja, Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izrazila je iskreno saučešće obitelji nastradale djevojčice.

Ova curica je deseta žrtva masakra koji je počinio trinaestogodišnji učenik 3. svibnja u ovoj školi.

Šestero ranjenih učenika i jedna nastavnica primljeni su u dvije beogradske klinike poslije masovnog ubojstva 3. svibnja u beogradskoj školi Vladislav Ribnikar kada je 13-godišnjak  očevim pištoljem ubio osmero školskih kolega i zaštitara.

Trinaestogodišnji napadač poslije ubojstava je uhićen i smješten u dječju psihijatrijsku ustanovu jer nije kazneno odgovoran, ali je njegovom ocu, koji ga je vodio u streljanu i na igre sa simuliranjem pucanja, određen pritvor do 30 dana.

Ministar prosvjete Branko Ružić već je odstupio s dužnosti pod pritiskom javnosti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)