Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:52 pm

SUPERSTAR Stella je prava inspiracija, ima tešku bolest te piše i sklada s prijateljicom

U četvrtoj audicijskoj emisiji Superstara predstavile su se dvije prijateljice.

Stella Scholaja ima 23 godine i živi u Njemačkoj, ali njezini roditelji su Hrvati pa dosta vremena provodi u Hrvatskoj. Ona je dio benda The Vanillas u kojem svira i pjeva s Danny koja također ima 23 godine, a izvode pop glazbu na engleskom jeziku. Dio pjesama je i na španjolskom i hrvatskom jeziku. Surađuju s Nicolasom koji režira njihove glazbene spotove. 

Stella se kao dijete jako razboljela i dijagnosticirana joj je mišićna distrofija. 

– To je otmjen izraz za nešto užasno i neugodno, da budem iskrena. Zapravo se osjećate zarobljeni u vlastitom tijelu – ispričala je. 

Stella i Danny upoznale su se preko interneta tijekom pandemije koronavirusa. Ne žive blizu pa puno glazbe stvaraju pomoću moderne tehnologije, ali se pokušavaju kad mogu vidjeti. Pišu zajedno sve njihove pjesme i glazbu. Odlučile su pjevati svoju pjesmu ‘Down’.

– Dakle, komentirat ću iz perspektive skladatelja. Ono što mi je nekako nedostajalo i voljela bih da ste to učinile, je povremeno pjevanje u harmoniji. Jer ste dvije i imate prekrasne glasove za kojem mislim da pojedinačno nisu toliko jaki kao kad pjevate zajedno, a tada je to prekrasan spoj. Ali ako ste dvije i zajedno skladate, mislim da bi još bolje bilo da tu i tamo pjevate u harmoniji. Ne cijelo vrijeme – komentirala je Nika Turković

– Jednostavno je lijepo. Stvarno bih volio ako prođete dalje da sljedeći put dođete s matricom da vidimo u kojem vi to pravcu razmišljate – rekao je Tonči Huljić.

– Tvoja priča stvarno nadahnjuje i mene je baš podsjetila koliko sam razmažen u nekim trenucima i koliko neke stvari olako shvaćam u životu i hvala ti na tome podsjećanju. Definitivno imate talent i jedva čekam čuti vaše pjesme. Od mene ‘da’ – istaknuo je Filip Miletić

Stella i Danny dobile su četiri ‘da’ za prolazak dalje.

Nastup pogledajte ovdje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)